FRIDAY NIGHT

4:00 pm - 6:30 pm Registration (Chambers Room) Districts 6&7

5:00 pm- 6:30 pm Raffle Tickets 50/50 ticket sales began - D2

5:00 pm - 6:30 pm Officers meeting (Boardroom)

7:00 pm General Session (Crystal Ballroom)

Open with the Serenity Prayer, followed by Legacy readings Steps: Sandra F. Traditions: Bob C. Concepts: Eleanor J. Warranties: Tina M.

7:10 pm Chairperson introduces Panel, Guests, GEM's and outlines the agenda

7:15 - 7:20 pm FUN SHOP: Concept 3 - D11

7:30 – 9:00 pm BREAKOUTS:

7:30 - 8:30 pm Group Representative (GR's) Orientation- Gretchen S. (Dogwood)
7:30 - 9:00 pm Let's talk about service and... What are you willing to do? (Crystal Ballroom)
Panel 61 Officers & Coordinators will talk about their position's responsibilities and their experience, strength and hope in service. (5 -10 min each)

9:05 pm Spiritual Meeting, D9 (Dogwood)

SATURDAY - Events held in Crystal Ballroom unless otherwise indicated

7:00 - 10:00 am Registration (Chambers Room) CLOSES AT 10:00 AM

7:30 - 8:45 CONTINENTAL BREAKFAST BUFFET

9:00 am BUSINESS MEETING OPEN

Moment of silence followed by the Serenity Prayer and Al-Anon Declaration Legacy Readings: Steps: (Spa) Elsa C, Traditions: Evelyn T, Concepts: Mary W, Warranties: Mark F

Chairperson reads the meeting guidelines

9:10 am Delegate's Report Evelyn T. (20 min)

9:30 am WSO Conference Alt Delegate Report -Gretchen S. (45 min)

10:15 am Secretary Report Roll Call P61- Mary W. (Discussion of October Assembly 2022 minutes and motions) (10 Min)

10:25 am Treasurer's Report - Mark F. - 2023 Financial Review / Proposed Increased for Assembly registration and meals (50 min). Discussion/Questions

11:15 am District Reps. present their voting/non-voting members present at Assembly (20 min.)

11:35 am The Chairperson will call for a motion & vote on Minutes, Treasurer's Report and proposed increase in meals prices (15 min.)

11:50 am Thought Force Report - Lisa P.: How Can We Use Our Past Delegates in the Area 9 Panel?

12:00 - 12:40 pm Lunch Seminole Soup Salad Buffet

12:40 - 1:30 pm Workshop (Past Delegates)

1:30 pm BUSINESS MEETING RESUMES

Coordinator Reports ~ In alphabetical order (5 minutes each)

- 1. AAPP Cindy J.
- 2. Alateen Coordinator- Eleanor J.
- 3. Archivist- Tina M.
- 4. Group Records Sue M.
- 5. Literature coordinator- Sandra F.
- 6. Public Outreach Diane M.
- 7. Spanish Coordinator Betty

2:10 PM Technology Coordinator - Bob C.: Report and presentation regarding A/V purchase (20 Min). Discussion, motion & vote.

2:30 pm Event Reports (5 minutes each):

- 1. Convention 2023 Report Steve/ Carmen
- 2. Area Service Workshop 2023 Report- Marla R.
- 3. Alateen Conference 2023 Report Phill D3

2:45 pm FUN SHOP: Concept 4 - D10

2:50 - 3:40 pm Warranties Workshop - Cindy J.

3:40 pm BREAK

3:50 pm District Reps give reports about their Districts (3 minutes each) (40 min.)

4:30 pm Light Side Convention 2023 Skit (15 min)

4:45 pm Open Mic- "Talk to each other, Reason things out. Keep it Simple".

5:20 pm Basket Raffle winners

5:30 pm DINNER - on your own

7:30 - 8:30 pm Al-Anon Meeting - D8 (Dogwood)

SUNDAY - Crystal Ballroom

7:00 - 8:00 am STAR YOUR DAY BREAKFAST BUFFET

8:15 - 9:15 am Spiritual Meeting hosted by D3

9:30 am BUSINESS MEETING RESUMES

Legacy Readings: Steps: Spanish Patricia D2; Traditions: Kathleen (D3); Concepts: D10; Warranties: D6

9:45 am Alt. Delegate - Red Light/Green Light Research Presentation - D4 & D5 (30 min)

10:15 am Chairperson Wrap Up and announce district assignments for AWSC

10:25 am Hotel weekend raffle winner announced you must be present to win.

10:30 am Open Mic

10:45 am The Chairperson closes the meeting with a moment of silence, followed by the Serenity Prayer and the Al-Anon declaration.

"Talk to each other, Reason things out with someone else. Keep it Simple."