## AFG Area 9 – Florida North Area World Service Committee Meetings Feb. 2-3, 2024

## Friday, Feb. 2

Start Time	Item	Duration
5 p.m.	Officer Meeting	60 min
6 p.m.	Chair Welcome, Panel Theme Introduction, Announcements	
6 p.m.	Dinner at Hotel	60 min
7 p.m.	New Panel Orientation and Q&A	60 min
8 p.m.	Al-Anon Meeting	60 min

## Saturday, Feb. 3

Start Time	Item	Duration
7:30 a.m.	Al-Anon Meeting	60 min
9 a.m.	Serenity Prayer and Legacy Readings	10 min
9:10 a.m.	Chairperson Report	30 min
9:40 a.m.	Secretary Report and Roll Call	20 min
10 a.m.	Treasurer's Report	20 min
10:20 a.m.	Alternate Delegate Report	20 min
10:40 a.m.	Break	20 min
11 a.m.	Delegate Report	45 min
11:45 a.m.	Service Workshop 2023 Wrap Up	10 min
11:55 a.m.	Open Events and International Convention Update	15 min
12:10 p.m.	Convention 2024 Event Chair	20 min
12:30 p.m.	Lunch and KBDM Workshop	90 min

## AFG Area 9 – Florida North Area World Service Committee Meetings Feb. 2-3, 2024

Start Time	Item	Duration
2 p.m.	Coordinator Reports Alateen, AAPP, Archives, Group Records, Literature, Spanish (5 min each)	30 min
2:30 p.m.	Public Outreach Report and Project Proposal	30 min
3:00 p.m.	Break	30 min
3:30 p.m.	Technology Report, Website, and Google Workspace Overview	30 min
4 p.m.	Breakout Sessions (DRs with Chair/Delegate; DISLs with Alternate Delegate/Secretary; Coordinators with Treasurer; Past Delegates to discuss Work Group; Event Chairs/GEMs chose their own.)	60 min
5:00 p.m.	Red Light/Green Light assignments by Alternate Delegate	30 min
5:30 p.m.	Open mic	30 min
6 p.m.	Close and adjourn	